هزینه دادرسی چقدر است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۵۸ #39551264

سلام
من ۵۰ تا سکه اجرا گذاشتم و هزینه دادرسی ندادم الان میخوام ۵۰ سکه دیگه رو اجرا بزارم میخوام بدونم هر یک سکه چقدر هزینه دادرسی داره

مشاوره حقوقی مهریه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قیمت روز سکه را محاسبه می نمایند۳/۵درصد قیمت هزینه دادرسی خواهد شد

سلام هزینه دادرسی به میزان ۳/۵درصد خواسته میباشد موفق باشید

سه و نیم درصد ارزش خواسته می باشد.

سه و نیم درصد ارزش خواسته دریافت می شود. امکان تقاضای صدور حکم اعسار نیز وجود دارد.

سلام
۳/۵ درصد است که مبلغ آن توسط دفتر الکترونیک قضایی محاسبه می کند .

فارغ از تعداد سکه موضوع خواسته هزینه دادرسی دعاوی مالی در مرحله بدوی به میزان سه و نیم درصد ارزش مقوم خواسته است.

در دفتر خدمات قضایی استعلام قیمت روز سکه بصورت آنلاین گرفته می شود و در مرحله بدوی سه و نیم درصد قیمت مجموع سکه هایی که مطالبه کرده اید هزینه دادرسی است .