فروشنده میتواند ادعا کند با افزایش تورم ضرر نموده و درخواست مبلغ اضافه بر مبلغ قولنامه نماید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۵ #39520941

با سلام
آیا ملکی که به صورت پیش فروش خریداری شده و طی مدتی با افزایش تورم قیمت ملک افزایش یافته و در قولنامه نیز فروشنده بر اساس متراژ با قیمت مشخص که در قولنامه ذکر شده است فروخته است. فروشنده می تواند ادعا کرده که با افزایش تورم ضرر نموده و درخواست مبلغ اضافه بر مبلغ قولنامه نماید؟
با سپاس از پاسخگویی شما

مشاوره حقوقی قرارداد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ضمن اینکه قرارداد تابع قانون بیش فروش ساختمان است.مگر اینکه شرط شده باشد

اگردرقراردادافزایش احتمالی قیمت متراژ براساس نرخ تورم پیش بینی نشده باشد خیر فروشنده نمیتواندادعاکند

سلام
در صورتیکه تمام مفاد قرارداد از جانب شما به درستی رعایت شده باشد و تاخیری در پرداخت نداشته باشید که خریدار از این طریق متضرر شده باشد،ایشان نمیتوانند ادعایی خلاف مفاد قرارداد داشته باشند

معمولا در پیش خرید شرایط پرداخت و شرایط ساخت خانه در قرارداددر چند مرحله تعیین می شود. اگر شما به تعهدات خود عمل کرده اید و در قرارداد شرطی برای افزایش قیمت با توجه به تورم درج نشده باشد طرف مقابل نمی تواند وجه اضافه درخواست نماید و باید در زمان مشخص شده در قرارداد به تعهداتش عمل کند