ما می توانیم برای اموال پدرم ازشون شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۱ #39501776

سلام خسته نباشین خدمت وکیل محترم پدرم جانباز بودن فوت شدن از ایشون یه منزل در مشهد و یک منزل که از طرف بنیاد سهید گرفته بود و یه منزر در زبل داشتن منزل اول به نام همسر و منز ل بنبیاد به گفته نا مادری به نام پسرش هست و منزل زابل از پدر نامه فروش داشته من ۱۸ سالم بود و برادرم ۱۶ از ما توی بنیاد نامه گرفت درازی فروش منزل زابل که به مبلغ ۳۵ میلیون ۲۰ میلیون به یه پسر معلول خودش ۱۰ میلیون به برادرم و ۵ میلیون به من داد و توی نا مه ای که ازمون گرفتا بود نوشته بود من هیچ ادعای از انول پدرم ندارم

مشاوره حقوقی ارث
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود دادخواست مطالبه سهم ارث از دفاتر خدمات قضایی تنظیم کنید

سلام
دادخواست مطالبه سهم ارث از دفاتر خدمات قضایی تنظیم کنید

سلام شما حق مطالبه یا شکایت ندارید چون حقوق قانونی خودتون رو واگذار کردین

با سلام
برای اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما بهتر است بصورت مشاوره حضوری یا تلفنی انجام گیرد تا برخی سوالات و ابهامات رد و بدل و حل و فصل گردد
اولا شما بهتر است اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت نمایید و سپس ماترک متوفی مشخص گردد که بنام خود متوفی بوده یا انتقال داده شده است
سپس برای احقاق حق خود از طریق تنظیم دادخواست مطالبه سهم الارث به طرفیت وراث اقامه دعوی نمایید

با توضیحاتی که داده اید ادعایی نمیتوانید داشته باشید .

پدر نمیتواند ارث را از فرزندان محروم کند با توجه به توافق حاصل دادگاه برسی لازم اقدام میکند که این امر مستلزم تنطیم دادخواست از سوی شماست