در دادگاه کدوم مشکلم را بیان کنم که دادگاه بنفع من رای دهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۲ #39416135

سلام خسته نباشید

همسرم ۴ ماه(فروردین)است نفقه من را نداده و من از ایشان شکایت ترک انفاق (متوالی) کردم و همسرم(زوج)بعداز شکایت من درب منزل را قفل زده تا مانع ورود بنده شود، من اظهارنامه ای با عنوان اینکه حاضر به تمکین خاص و عام هستم برای همسرم فرستادم اما جوابی نگرفتم، حالا من ۲ ماه(اردیبهشت) است در خانه پدرم هستم،همسرم بعد از شکایت من اظهارنامه ای به دروغ با عنوان اینکه (ما مشکلی نداریم چرا ۳ ماه است که منزل را ترک کرده ای و من از تو هیچ ادرسی ندارم تا بدنبالت بیایم خودت به منزل برگرد) دریافت کردم در صورتی که همسرم میداند که من خانه پدرم هستم و ادرس منزل پدرم را دارد و ۱ ماه قبل از شکایت من (از فروردین ماه) همسرم منزل نمی امد و تمایلی به برقراری رابطه زناشویی نشان نمیداد و به همین دلیل به دروغ دراظهارنامه ۲ ماه را ۳ ماه عنوان کرده است که مثلا من (زوجه)از فروردین ماه منزل نبودم.

حالا منم در جواب اظهار نامه ایشان گفتم:
(من در منزل پدرم به این ....ادرس هستم و برای تمکین به منزل امدم اما درب قفل بود و حالا تا روز دادگاه صبر کن تا قاضی تصمیم گیرنده باشد و ( غیر از ترک انفاق،ترک منزل به طور متوالی را در شکایتم ذکر کردم)و گفتم خواستار تضمین(حق طلاق یا تعهد) برای ادامه زندگی هستم.

حالا من منتظر روز دادگاه هستم ایا رای بنفع من است؟

در دادگاه کدوم مشکلم را بیشتر بیان کنم که بنفعم باشد؟

و درمورد اینکه همسرم به طور متوالی از رابطه زناشویی خودداری میکند میتونم ازش شکایت کنم؟

یا در همین دادگاه بیان کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
از وکیل جهت راهنمایی بهتر در روند پرونده کمک‌بخواهید بهتر است

اولا اظهارنامه دلیل محکمه پسندی و دلیل کاربردی در برخی موارد نمی باشد

حالا من منتظر روز دادگاه هستم ایا رای بنفع من است؟
رای عدم پرداخت نفقه و تهیه مسکن به نفع شما صادر می شود

در دادگاه کدوم مشکلم را بیشتر بیان کنم که بنفعم باشد؟

شما باید ترک نفقه و قفل کردن درب منزل و در واقع کوتاهی در تهیه مسکن را بزرگ جلوه دهید
و درمورد اینکه همسرم به طور متوالی از رابطه زناشویی خودداری میکند میتونم ازش شکایت کنم؟

یا در همین دادگاه بیان کنم؟
می توانید در خواست نشوز همسرتان را مطرح کنید هرچند درفقه امامیه مرد موظف است هر چهار ماه یک بار حتما با همسرش رابطه داشته باشد اما در قانون همچین ماده قانونی نداریم که البته می شود به دلیل فقهی استناد کرد به استناد رجوع به فقه در مواردی که حقوق قانونی ندارد اما در نهایت این مورد می تواند از مواردی باشد که قاضی به استناد عسر و حرج برای شما حکم طلاق صادر می کند

برای بیان موارد و نکات لازم‌و یا تقدیم لایحه در جلسه بهتر است با وکیل حضوری یا غیر حضوری مراجعه کنید