شکایت فروش مال‌غیر، استرداد آپارتمان از خریدار دوم با رای ردمال کیفری

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۶ #39383720

سلام، وقتتون بخیر. در تاریخ ۱۴۰۰/۵ یک واحد آپارتمان از سازنده در مرحله خاکبرداری خریدار کردم(سازنده تا مرحله نماکاری حق فروش نداشته و این موضوع رو بعدا متوجه شدم) و مالک امضا نکرده قولنامه بنده رو و سازنده همین واحد آپارتمان رو در سال ۱۴۰۱ به شخص دیگری می‌فروشه و مالک به عنوان شاهد قولنامه رو امضا میکنه و البته اوایل سال ۱۴۰۲ قرارداد فی‌مابین مالک و سازنده فسخ میشه به این دلیل که سازنده در این مدت فط فونداسیون رو انجام دادن و بنده در سال ۱۴۰۱ بعد از اینکه متوجه شدم آپارتمان رو فروخته شکایت مال غیر کردم و دادگاه کیفری رای زندان داد برای سازنده و جریمه و رد مال آپارتمان رو به بنده داد(در ضمن اون شخصی که آپارتمان بنده رو خریداری کرده بود رای اثبات مالکیت و تحویل نیز از دادگاه گرفته). آیا من می‌تونم شکایت حقوقی بر علیه خریدار دوم انجام دهم و رایی رو که گرفته باطل کنم و مالکیت آپارتمان رو برای خودم بگیرم با رای کیفری که رد مال رو به من دادن؟ یا اینکه مالک اصلی به دلیل تنفیذ نکردن، قرارداد من رو باطل میکنه و رای کیفری رد مال باطل میشه؟ ممنون و تشکر.

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام احکام دادگاه های کیفری برای دادگاه های حقوقی لازم الاتباع هستند و موضوع اثبات مالکیت صرفا برای قرارداد دوم صادر شده بدون درنظر گرفتن مالکیت سابق

بادرود
با عنایت به اینکه مجوز فروش نداشته فروش باطل است