ایا فرد هبه کننده می تواند منکر هبه نامه دستی شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۸۴۶ #39376759

ملکی سه سال قبل از طرف مادرم به من واگذار شد بعد وکالت بلاعزل گرفته و سند به نامم تنظیم کردم.البته تمام خواهرو برادرانم در جریان و موافق بودند چون تمام کارهای پرستاری ودرمانی مادر بعهده ی من بود
اما اخیرا یکی از برادرانم مادرم را تحریک به شکایت علیه من نموده اند و خواستار ابطال سند شده اند
البته بنده یک هبه نامه ی دستی با اثر انگشت مادرم دارم که در قبال اجاره ی محلی برای سکونت او تا پایان عمر و انجام مراقبت و درمانش این ملک را به من هبه کرده اند
سوالم این است الان مادرم کلا منکر همه چیز شده از بس تحریکات شدید شده
آیا میتواند منکر هبه نامه شود؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر

اگرملک طی سندرسمی به شما منتقل شده و سندمالکیت به اسم شما باشد . هبه منتفی است .

سلام با توجه به هبه نامه ، اگر ایشان ادعایی مطرح کند دعوی ایشان رد می شود .

با سلام در ابتدا باید بررسی شود در متن وکالتنامه شما اختیار چنین کاری رو داشته اید و رعایت مصلحت موکل شده است یا خیر.
اگر هبه شده به شما این هبه قابل برگشت نیست

با سلام این انتقال اگر هبه هم باشد که نیست، معوض بوده و قابل برگشت نیست.