چگونه کاری کنم که قاضی رای بنده رو به اجرا در بیاورد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۴ #39349593

با سلام.بنده رای قطعی تصرف عدوانی و قلع و قم مستحداث و گرفتم و الان در خواست اجراییه دادم الان باید چیکار کنم طرفم نمیاد سر پرونده و بی تفاوت هست که نمیتوانید رای دادگاه و اجرا کنید و در زمین من که دادگاه مشخص کرده و رای قطعی داده سنگ شکن احداث کرده است و اجاره داده خواهشن راهنمایی کنید ممنون و تشکر

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید با پیگیری اجرای احکام و درصورت عدم اجرای حکم پس از دریافت مجوز اقدام به قلع و قمع نمایید.

با درود پس از قطعیت رای به نفع شما، اگر تقاضای صدور اجرائیه نمایید اجرائیه به محکوم علیه ابلاغ ظرف ۱۰روز عملا ۱۲روز حکم را باید به اختیار اجرا نماید وگرنه بعد از این مدت اجرای احکام مربوطه به تقاضای شما به اجبار قانونی حکم علیه محکوم علیه بایستی اجرا شود کاهلی در این زمینه را با قاضی اجرای احکام مربوطه در میان بگذارید.

درود
با مامور اجرا یا دادورز اجرا می توانید برای اجرای حکم مراجعه کنید.

از اجرای احکام موضوع را برای اجرای رای پیگیری کنید تا از طریق دادورز و با کمک مامورین انتظامی نسبت به اجرای رای اقدام شود

سلام، پس از صدور اجراییه و تشکیل پرونده اجرایی همراه با دادورز اجرای احکام می توانید نسبت به قلع و قمع بنا اقدام نمایید