شهادت سه نفر از اعضای خانواده ام قابل قبول است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۹ #39251916

من به منزل پدری میرفتم که همسایه ی آنها در راه پله و در جلوی منزل خود من را خفت کرده و مورد ضرب و جرح قرار داده‌اند من با کمک خانواده از دست ایشان نجات پیدا کردم و همه ی خانواده ام شاهد هستند ما چند بار به ۱۱۰ زنگ زدیم حتی نیامد به ۱۹۷ زنگ زدم و من شخصا به کلانتری مراجعه کردم و برگه ی پزشکی قانونی گرفتم البته با پیگیری ۱۹۷ چون گویا در کلانتری آشنا داشتند من چگونه میتوانم شکایت کنم و ادعای خود را ثابت کنم شهادت سه نفر از اعضای خانواده ام قابل قبول است به همراه گواهی پزشکی قانونی یا مدرک دیگری لازم است

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شهادت اعضای خانواده شما به انضمام گواهی پزشکی قانونی می تواند ادله مثبتی برای اثبات ادعای شما باشد. اما نحوه شهادت .دقت در ادای شهادت و عدم تعارض بین اظهارات شهود بسیار مهم است.شهادت ایشان حتی اگر به دلایل قانونی شهادت محسوب نگردد می تواند موجبات علم قاضی را ایجاد کند.

بستگی به نظر و تصمیم قاضی پرونده دارد

قبول شهادت شهود شما بستگی به نحوه بیان شهادت دارد و لی درکل باید اقناع وجدانی برای قاضی بوجود آورد .
مثال گفتار این عزیزان باید یکی باشد وهمزمان بوده باشند ودیگرموارد

سلام . ذی نفع نبودن و نداشتن رابطه خادم و مخدومی مانع از شهادت نمی باشد .. بنظر میرسه امکان شهادت دادن آن ها می باشد اما پذیرش آن بسته به نظر قاضی می باشد

پذیرش شهادت بستگی به نحوه بیان شهادت داشته و اینکه چقدر قادر به اقناع وجدانی قاضی باشد . کلا پذیرش شهادت شهود با قاضی است .