آیا این بدین معنی است که تبانی آنها مقبول افتاده و حکم بدوی نقض شده است و اینجانب ذیحق نخواهم بود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۲ #39185269

طرح دعوی الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ایادی قبلی نمودم.ایادی قبلی عبارتند از فردی که سند رسمی خودرو به نام وی میباشد و دیگری فردی است که مستند به یک فقره قرارداد بیع عادی اقدام به خرید خودرو نموده بود و پس از آن مستند به سند عادی دیگری آن را با اینجانب بیع نمود. علیهذا دادگاه بدوی پس از رسیدگی با حضور همه متداعین اقدام به صدور حکم به محکومیت خواندگان در له اینجانب صادر نمود که حکم صادره از طرف فردی که سند به نام اوست مورد اعتراض تجدیدنظر خواهی قرار گرفت. پروسه تجدید نظرخواهی مشمول ۵ سال اطاله دادرسی قرار گرفت و در این بین خواندگان با تبانی اقدام به طرح دعوی دیگری فیمابین خویش نمودند تحت این عنوان که ابطال بیعنامه اول مورد استدعایشان بود. درواقع خوانده ردیف اول با همکاری خوانده ردیف دوم طرح دعوی مذکور نموده و خوانده ردیف دوم حاضر نگردید و خوانده ردیف اول غیابا رای ابطال بیعنامه عادی اول را اخذ نمود و آنرا بعنوان مدرک تسلیم دادگاه تجدید نظر در خصوص دعوی اینجانب نمود.در حال حاضر در سامانه آمده است که قرار مورد اعتراض نقض و قرار صادر گردید.آیا این بدین معنی است که تبانی آنها مقبول افتاده و حکم بدوی نقض شده است و اینجانب ذیحق نخواهم بود؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قطعا حکم شما نقض شده است. با این توضیح که در بعضی موارد دادگاه بدوی اقدام به صدور رای مینماید که در مرحله تجدید نظر خواهی دادگاه عالی به جهت اینکه دادگاه بدوی رسیدگی ماهوی نکرده است و تنها از حیث استدلالهایی شکلی اقدام به صدور رای کرده است آنها را بعنولن قرار تلقی نموده و سپس یا صدور قرار دیگری اقدام به رد دعوی و یا امثالهم مینماید...
با توجه به آنچه شما مطرح کردید تشخیص بنده این است که دادگاه تجدید نظر یا به استناد آنکه دعوا به طرفیت خواندگان درست اقامه نشده و یا به استناد آنکه دادگاه بدوی رسیدگی ماهوی نکرده و تنها از استدلالهای شکلی بهره گرفته ،حکم را قرار تلقی نموده و با صدور قرار رد دادخواست آنرا مختومه نموده.خواهشمند است پس از اطلاع از موضوع مراتب را از همین طریق اعلام نمایید.....توفیق رفیق راهتان باد

سلام.. با توضیحات تکمیلی شما. دیوان عالی در مواردی که با توجه پرونده و شرایط موجود در ان هیچ مشکلی و نقصی رو نبینه بلکه فقط نظرش این باشه که به جای حکم بایستی قرار صادر میشد، خودش حکم رو به قرار تبدیل و تلقی میکنه، و در اخر تاییدش میکنه. ودیگر نیازی به ارجاع به دادگاه صادر کننده رای نیست

سلام. اگر قرار چیز دیکری است و ربطی به حکم ندارد.. اگر این متن در مورد قرار است.. بدانید که حکم شما نقض نشده است