آیا این ماشین رو مزایده میگذارند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۰۶ #39183519

همسر قبلیم بخاطر اینکه اقساط مهریه رو دیر پرداخت کردم حکم جلب منو و توقیف ماشینم رو گرفت که پارکینگه (بعد از طلاقم ازدواج مجدد کردم و با این ماشین در اسنپ مشغول بکار هستم و یه دختر ۶ساله از همسر اولم دارم) بعلت بیماری کرونا اقای قاضی ۴۰ روز بمن فرصت داد تا مهریه ایشون رو پرداخت کنم و من ازاد شدم
سوال من اینه که تمام داراییه من این ماشینه که بنامه خودمه و در اسنپ مشغول بکار هستم
ایا میتونم این ماشینو بفروشم و با پولش یه ماشین دیگ بخرم و بنام مادر یا پدرم کنم

ممنون میشم جواب بدین
سپاس

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت اثبات به این که از طریق خودرو خود مشغول به کار هستید و درامدتان از همین راه است خیر نمیتوانند

با سلام
بایستی اثبات نمایید این خودرو جزو مستثنیات دین بوده و تنها منبع و ابزار درآمد و امرار معاش خانه شماست
در صورتی که خودرو رفع توقیف شد میتوانید اقدام به انتقال مال بنام فرزندتان یا پدر ومادرتان نمایید

سلام
اگر اتومبیل شما تنها وسیله امرار معاش شما باشد می توانید از این جهت به عنوان اینکه مستثنیات دین است تقاضای رفع توقیف آن را بنمایید ولی اگر اتومبیل آزاد شد و آن را فروختید می‌توانند از شما درخواست پول آن را بکنند که با آن چه کار کرده‌اید و اگر توجیه مناسبی برای مصرف آن نداشته باشید میتوانند حکم جلب شما را بگیرند و موردی که سوال کرده اید مشکل‌ساز خواهد شد

در صورتی که بتوانید ثابت کنید که خودرو وسیله امرار معاش شما می باشد امکان رفع توقیف وجود دارد . پس از رفع توقیف اگر مهریه را تقسیط نمایید امکان تبدیل به احسن خودرو یا فروش را خواهید داشت فقط در صورتی که همسرتان در جریان فروش قرار بگیرد قادر به توقیف وجه معامله خواهد بود .