پرداخت مهریه در شرایط زیر به چه شکل است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۴۷ #39120189

سلام وقت بخیر
اگر به واسطه عسر و حرج و اثبات آن از سوی زوجه و درخواست طلاق از سوی زوجه درحالت کلی طلاق گرفته شود پرداخت مهریه از سوی زوج به چه شکل خواهد بود
ممنون میشم توضیح بدید
باتشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
نوع طلاق ربطی به مهریه ندارد ودر هرصورت زوج ملزم به پرداخت ان است.

سلام
قابل مطالبه است

در فرض سئوال شما چنانچه عسروجرج ثابت وبه استناد آن طلاق بگیرد با مراجعه به اجرای ثبت میتواند مطالبه مهریه نماید درصورت نداشت اموال غیراز مستثنیات دین می تونه توقیف وگرنه با اقساط پرداخت خواهد شد

سلام و وقت بخیر
در صورتیکه زوجه با وجود دلایل و مستندات موجه ثابت کند که زندگی با زوج در عسر و حرج است،دادگاه با وارد بودن همه ادله از سوی زوجه حکم طلاق مبنی بر عسر و حرج را صادر میکند.
پرداخت مهریه و تمام حق زوجه از سوی زوج قابل پرداخت است.زوج در صورت عدم تمکن مالی از پرداخت حق و حقوق زوجه، میتواند دادخواست اعسار خود را جهت تقسیط به دادگاه صالح تسلیم نماید.

با سلام
اگر زوج مال و اموالی داشته باشد یا حقوق بگیر باشد قابل توقیف و نیز مسدودی حساب وی قابل اجرا خواهد بود
اما در نهایت در صورت عدم تمکن مالی زوج میتواند اعسار داده و مهریه شما را بصورت اقساطی پرداخت نماید

باسلام در صورتی که زوجه با اثبات عسرو حرج طلاق گیرد میتواند مهریه وسایر حقوق مالی خودرا نیز از زوج مطالبه نماید.

سلام
مهریه دینی است که زوج باید بپردازد . و صدور حکم طلاق تاثیری بر آن ندارد