آیا میتوانم یه لایحه اعتراضی به اجرای احکام بنویسم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۳ #39059337

با سلام و خسته نباشید
همسر سابقم بنده را طلاق داده و بنده در خواست مهریه ۱۱۴ سکه کردم که بعد از دادخواست اعسار و تجدید نظر خواهی از طرف همسرم حکم به ۱۴ تا پیش قسط و هر سه ماه یه سکه صادر شده و حکم قطعی اعلام شده. حساب بانکی همسرم را قبلا توقیف کردم. دو روز گذشته به اجرای احکام مراجعه کردم که گفتن یه لایحه بنویس که حکم جلب صادر شود و هم اینکه یک چهارم از حقوق و مزایا کسر شود و به حساب بنده بریزن. بنده هم به علت ندانم کاری این را لایحه نوشتم
امروز به اجرای احکام مراجعه کردم گفتن حکم جلب دیگه نمیدن فقط یه چهارم از حقوق مزایا میدن که نامه دادن به محل کار همسرم ببرم ولی بنده نبردم و اعتراض دارم به حکم اجرای احکام.
می‌خوام شنبه به اجرای احکام مراجعه کنم و بگم طبق اجرای حکم دادگاه تجدید نظر مهریه را همان ۱۴ تا سکه و هر سه ماه یه سکه میخواهم.
با وکیل همسرم صحبت کردم گفتم ابلاغیه اجراییه مهریه برای ما نیومده که ۱۴ تا سکه پیش قسط پرداخت شود
اخه چطور ممکنه ابلاغیه اجراییه برای همسر سابقم برای پرداخت ۱۴ تا پیش قسط نرفته اجرای احکام، حکم توقیف یک چهارم حقوق را صادر میکند؟؟؟
است میتوانم اعتراض کنم و بگم طبق حکم دادگاه تجدید نظر مهریه را میخواهم؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
از شعبه اجرای احکام درخواست صدوراجراییه نمایید

با سلام
شما می توانید تقاضای صدور اجرائیه برای سکه بدهید

سلام
طلب شما همان سکه است که مورد حکم قرار گرفته است ولی شوهرتان سکه ندارند که از ایشان توقیف شود یا اگر دارند به آن دسترسی نیست بنابراین باید قیمت سکه را محاسبه کنند و معادل آن پول از شوهرتان برداشت‌ و به شما پرداخت می نمایند
شما میتوانید اگر سکه از ایشان سراغ دارید اعلام تا توقیف کنند

ابتدا تقاضای اجرائیه از دادگاه در صورتی نپرداخت حکم جلب

باید از دادگاه تقاضای صدور اجرائیه برای پرداخت ۱۴ سکه را بنمایید . با صدور اجرائیه و ابلاغ به محکوم علیه ، اگر همسرتان از پرداخت ۱۴ سکه استنکاف نماید قادر به دریافت دستور جلب خواهید بود .