میتونم خسارتی که با رای اشتباهش به من وارد کرده رو ازش مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۱۷ #39024366

لطفا با دقت بخونید و سپس اگه دوست داشتید راهنمایی و کمک کنید:
بهمن ماه ۱۳۹۷ به یک شماره داخل ایران اکانت بازی کلش اف کلنز فروختم
** توافقمون توی تلگرام صورت گرفت که من کلیه چت هایی که با این شماره داشتیم همون لحظه فیلم گرفتم و حتی لحظه تحویل بازی به این شماره و لحظه ای که خریدار تصویر رسید انتقال وجه رو برام ارسال میکنه هم توی فیلم هستش. حتی این شخص به من زنگ زد و من با یه گوشی دیگه از صفحه گوشی خودم که شماره طرف موقع زنگ زدن افتاده بود و بعد زدم رو بلندگو و همه صحبت هایی که با طرف داشتیم رو فیلم گرفتم و نگه داشتم
متاسفانه پولی که این شخص انتقال داد به حسابم از حساب شخصی دیگه بوده یعنی یه جوری حساب طرف رو هک کرده
متاسفانه الان دو ساله حسابم مسدود کردن و صاحب حساب ازم شکایت کرده
.
بعد یک سال و نیم از این جریان برای من ابلاغیه اومد. مرحله دادسرا لایحه و سی دی را با پست ارسال کردم به شیراز اما متاسفانه یک روز دیرتر رسید و قاضی من رو محکوم کرد و پرونده به دادگاه کیفری ۲ ارجاع داده شد
چون محدودیت ها بود من مدارکم رو دوباره زودتر با پست ارسال کردم برای شعبه کیفری۲ که سروقت به دستشون رسید و خودمم سروقت رفتم و جلسه دادگاه شرکت کردم. ساعت ۸:۴۵ دقیقه توی ابلاغیه ذکر شده بود که من سر وقت رسیدم اما شاکی نبود و قاضی به من گفت بیرون منتظر باش تا شاکی بیاد. شاکی بعد فکر کنم ۲۰ دقیقه رسید و کلی وقت دادگاه گرفته شد
قاضی اصلا اجازه نداد من صحبت کنم و فقط به من گفت بهتره پول شاکی رو بدی
گفتم اقای قاضی من بازی فروختم و فیلم کلیه چت های من با اون شماره هستش همه چیز توی فیلم مشخصه ببینید.گفتم از کجا معلوم خود این اقا از من بازی رو نخریده باشه. من فروشنده هستم چرا باید برای کاری که نکردم پول بدم!؟ (برام خدایی سخته برای کاری که نکردم باج بدم برای همین قبول نکردم سه میلیون بدم)
قاضی بهم گفت پول اومده حساب شما و ما چطوری اون شماره رو پیدا کنیم!!!
و دیگه اصلا اجازه نداد من حرف بزنم
***
رای دادگاه من را به یک سال حبس تعزیری و رد مال محکوم کرده
توی پرونده که رفتم کپی گرفتم هیچی به زیان من نیست تنها گزارش پلیس فتا که نوشته ۳ میلیون از حساب شاکی منتقل شده به حساب من که نباید قاضی به این دلیل من را محکوم میکرد. کلا تابلو بود قاضی سفارش شده هستش
برای دادگاه تجدید نظر مجبور شدم وکیل بگیرم و چندبار مجبور شدم برم شیراز که از نظر مالی خیلی بهم فشار اومده. هنوز دادگاه تجدید نظر تشکیل نشده
با توجه به توضیحاتی که دادم به نظر شما اگه من از این قاضی شکایت کنم به نتیجه میرسم یا نه؟ و میتونم خسارتی که با رای اشتباهش به من وارد کرده رو ازش مطالبه کنم؟
با تشکر از همه

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضرر و زیان را بتوانید اثبات کنید قابل مطالبه هست زیرا هیچ ضرر و زیانی نباید بلاجبران بماند.

معمولا در این موضوع علیه مقام رسیدگی کننده نمی‌توانید به نتیجه مطلوب دست یابید.

با سلام
در صورت اثبات امر ، میتوانید مطالبه خسارت نمایید

سلام . دنبال نقض کردن رای باشید و ادله و مدارک کافی ارائه کنید بهتر از اعلام تخلف و شکایت از قاضی است موفق باشید

در صورتی که بتوانتید اثبات کنید خسارت قابل مطالبه خواهد بود

بله در صورت که اثبات کنید میشود البته باید ابتدا دادگاه انتظامی قضات شکایت کنید

در صورت اثبات قابل مطالبه است
به ماده ۱۳ قانون مجازات مراجعه نمایید