چطور از ارث را به نفع خودم بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۹۱ #38995329

مادر شخصی که به من بدهی داشته فوت کرده. چون خودش ظاهرا اموالی نداشته پیش قسط داد و بقیه مقداری از حقوق مبلغ ناچیزی ماهیانه.که سالها طول میکشد.چون از مادر ایشان ارث می‌رسد میخواستم اموال ایشان از ارث را به نفع خودم بگیرم.چطور و کی اقدام کنم.بیشتر از شصت روز از فوت مادر ایشان گذشته.

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود با معرفی سهم الارث ایشان یه عنوان مال ایشان آن را توقیف کنید

شما به اجرای احکام مربوطه مراجعه وبا معرفی آن سهم الارث تقاضای توقیف نمایید

درود بر شما، با معرفی سهم‌الارث ایشان به دادگاه، از شعبه ای که پرونده اجرایی دارید دستور توقیف بگیرید.

می توانید با عرفی سهم الارث ایشان یه عنوان مال ایشان آن را توقیف و پس از رای دادگاه طلب خود را وصول نمایید

اگر مطمئنی مادرش مالی دارد با معرفی آن به شعبه اجرای احکام قابل توقیف هست

درود
با معرفی سهم الارث ایشان دستور توقیف از شعبه ای که پرونده اجرایی دارید بگیرید.

سلام سهم الرث بدهکار را بعنوان مال به دادگاه معرفی کنید تا اقدامات لازم صورت پذیرد