آیا شماره مجازی قابل پیگیری و شناسایی است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۷ #38953127

سلام یکی از دوستان من با شماره ی مجازی و با اکانت واتساپ با یکی از دوستانش شوخی کرده اما او مسئله را جدی گرفته و زنگ زد و به خود دوست من جرایان را تعریف کرد و گفت آن را برای مخابرات و شناسایی می برد و دوست من جرعت لو دادن خود را ندارد آیا شماره اکانت واتساپ با اینکه دلیت اکانت شده قابل شناسایی است و یا خیر؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر قابل رد یابی نخواهد بود

با سلام
اگر پیامها به صورت اس ام اس باشد توسط پلیس فتا قابل پیگیری وشناسایی هست نه واتساب وتلگرام

با عرض سلام
به دلیل امنیت بسیار بالای واتساپ . شماره قابل شناسایی نیست

سلام
واتساپ قابل پیگیری و ردیابی نیست مخصوصا دیلیت اکانت کردن کردن

سلام
خیر واتساپ قابل ردیابی نیست.

باتوجه ب اینکه واتساپ یک پیام رسان خارجی هست بنابر این امکان ردیابی و پیگیری این مسئله وجود ندارد

سلام باتوجه به وجود سرورهای واتساپ در خارج از کشور ، خیر قابل ردیابی نیست