حکم جلب بابت نفقه معوقه، پرداخت از اجرای احکام، امکان رفع جلب

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۱۲۱ #38930874

سلام، همسر سابق بنده بابت نفقه معوقه حکم جلب گرفته بود، من تمام واریزی‌ها رو به دادگاه بردم و به من گفتن بنویسید که تمام واریزی‌ها رو در تاریخ فلان به اجرای احکام آوردم و تقاضای رفع جلب دارم. علاوه بر اون مبلغی هم زیاد داده بودم. حالا سوالم اینه می‌تونه بره اعتراض بزنه؟ممنون میشم جواب بدید. دادگاه به من هیچ رسیدی نداد، فقط واریزی‌ها رو گرفت، نیم‌عشر رو پرداخت کردم و منگنه زدن داخل پرونده.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورت پرداخت دیگر جای نگرانی نیست

با سلام در صورت پرداخت نگرانی وجود ندارد

سلام هم وطن گرامی
جان نگرانی نیست
رفع جلب صورت گرفته است

با سلام،مستندات پرداخت پیوست درخواست رفع جلب شده و جای نگرانی به هیچ عنوان وجود ندارد.

با سلام
پرداخت های شما با تایید اجرای احکام قابل اعتراض نیست .

سلام خیر نمیتونن اعتراض کنند چون همه مدارک شما ضم گرونده گردیده است نگران نباشید

با سلام وقتی دین پرداخت شده است چیز مهمی نیست