درصورت جاری شدن صیغه بین خود زن و مرد و شکایت همسر اول آیا خانم متهم می شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۸ #38833587

من مدتی است باید آقا رابطه دارم که متاهل هستند و خودمان صیغه موقت را جاری گردهای، امروز همسر ایشان با آبروریزی در محل زندگی من کار را به ضرب وشتم من کشید که با ۱۱۰ تماس گرفتم و نامه پزشکی قانونی دریافت کردم و فردا قرار دادسرا داریم، چه کاری باید انجام دهم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ایشان بابت ضرب و جرح محکوم به پرداخت دیه و ارش و از باب ناسزا هم مجازات می شوند. بار اثبات نکاح منقطع نیز بر دوش و شما و شوهر می باشد و در صورت احراز مشکلی پیش نخواهد آمد و اعاده حیثیت نیز میتوانید انجام دهید. همچنین همسر اول نیز از حق طلاق بهره مند می شود.
پیروز باشید

"با سلام"
اثبات صیغه با شما و آقا میباشد
در خصوص ضرب و جرح دیه دریافت مینمایید

باسلام
در صورت اثبات ازدواج موقت ، اتهامی متوجه شما نخواهد بود ، درمورد ضرب و جرح نیز محکوم به دیه میشوند

موضوع ضرب و جرح ارتباطی با عقد موقت نداشته و در صورت تایید پزشکی قانونی میتواند اقدام به محکوم نمودن آن خانم و دریافت دیه نمایید . در صورت اثبات ازدواج موقت ، اتهامی متوجه شما نخواهد بود .

شما شکایت ضرب و جرح مطرح نمایید و محکوم به دیه می شوند و ازدواج شما هیچ ربطی به ایشان ندارد و اقدام قانونی نمیتوانند کنند چون هم قانونی و هم شرعی است

سلام اگر ادله کافی مبنی بر ضرب وجرح از طرف ایشان باشد به مجازات پرداخت دیه وجرائم ارتکابی دیگرمحکوم می شوند..صرف اینکه شما اظهار نمایید بین خودتان صیغه محرمیت خواندید دادگاه باید بپذیرد واز تحقیقات دیگر در این خصوص اجتناب نماید..