وکالت بلاعزل با این شرایط اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۷ #38761884

مادرم در هنگام مرگ پدرم در بابت خانه از او وکالت گرفته که پدر در بیمارستان بستری بوده در حالی که سکته کرده و قدرت تکلم نداشته و دیابت چشمانش را گور کرده بود آیا وکالت متبر است؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.میتوانید محجوریت اثبات کنید

در صورت اثبات این موارد وحجر پدر وکالت قابل ابطال است.

با سلام
در صورت اثبات اظهاراتتان این مورد از موارد ابطال وکالتنامه میباشد و دفتراسنادرسمی مربوطه نیز ملزم به جبران خسارات وارده در این زمان میباشند و برای سردفتر موجب تخلف انتظامی میباشد.

با سلام
در صورتیکه در دادگاه اثبات نمایید که پدر شما در زمان دادن وکالت محجور بوده که باید دادخواست اثبات حجر به دادگاه ارایه نمایید و بعد از ثبوت میتوانید دادخواست ابطال وکالتنامه به دادگاه ارایه نمایید

در صورت اثبات این موارد امکان ابطال وکالتنامه وجود دارد .

در صورتی که پدر در آن زمان محجور بوده و شما بتوانید حجر ایشان را در آن زمان اثبات کنید .میتوان‌ وکالت را ابطال کرد

سلام
در صورتی که بتوانید مدارکی ارائه دهید جهت اثبات اظهاراتتان ،قابل عزل میباشد