چگونگی گرفتن فرزند دختر ۲.۵ ساله از مادر را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۳ #38758017

با سلام
خانم من منزل رو ترک کرده ولی درخواست طلاق نمیده
و میخواد با گرفتن مهریه و فشار آوردن روی من من رو راضی به طلاق کنه
چطوری میتونم از اون طلاق نگیرم
و یه فرزند دختر ۲.۵ ساله داریم
چطوری میتونم بچمو نزد خودم نگهدارم تا زمان دادرسی؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در خصوص سوال اول تان با توجه به اینکه حق طلاق با زوج می باشد لذا زوجه جهت طلاق باید ادله قوی ارائه نماید مانند اعتیاد زوج، عسر و حرج و مواردی از این قبیل
در خصوص فرزندتان نیز حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر می باشد مگر اینکه عدم صلاحیت ایشان به جهت اخلاقی و یا سایر موارد اثبات شود

در قانون حق طلاق با مرد می باشد و زن بدون داشتن دلیل کافی ویا اثبات عسر وحرج نمیتواند از مرد طلاق بگیرد که این هم روشها و موارد خاص خود را دارد و ملاقات فرزندان مشترک حق هر پدر ومادری است ونمیتوان مانع گردید و طبق قانون فرزندان تا ۷سالگی جهت نگهداری وحضانت به مادر سپرده میگردد مگر در صورت اثبات عدم صلاحیت مادر که آن وقت پدر صالح به نگهداری خواهد بود لذا بهتراست با همسرتان درخصوص نگهداری فرزندتان توافق نمایید و مانع از ملاقات یکدیگر نشوید تا زمان دادگاه