آیا زوجه پس از صدور گواهی ناشزه بودن، مجددا میتواند رجوع کند، با توجه به این که زوجه ازدواج مجدد داشته؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۲۷۶ #38716288

آیا زن پس از ناشزه شدن مجددا میتواند رجوع کند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می تواند .
زوجه ضمن دادخواست مطالبه نفقه اعلام آمادگی تمکین رامطرح می کند .

با سلام با توجه به اینکه قبلا حکم نشوز زوجه در دادگاه خانواده صادر شده، اگر زوجه قصد تمکین داشته باشد ، می تواند دادخواستی مجدد به دادگاه داده و آمادگی تمکین خود را اعلام نموده و تقاضای ابطال گواهی نشوز نماید. دادگاه پس از رسیدگی و احراز این موضوع ابطال گواهی نشوز را انجام خواهد داد ولی آثار اجرای حکم قبلی از جمله عدم تکلیف نفقه در زمان اعتبار گواهی نشوز پا برجا خواهد ماند. البته این حکم جدید تاثیری در صحت ازدواج مجدد زوج نخواهد داشت.

سلام بله میتواند چون هنوز رابطه زوجیت برقرار است

سلام
متاسفانه سوالتان گنگ است.
رجوع حق مرد است آنهم بعد از طلاق.
صدور حکم اثبات نشوز زمانی رخ می دهد که طرفین در قید زوجیت هستند.
ازدواج مجدد زوجه قبل از طلاق متصور نیست.