آیا واقعا بدون وکالت فروش و تایید صاحب سند صحیحه که من برم امضا کنم سندم رو؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۱ #38669517

سلام
من ماشینی خریدم از یک واسطه که وکالتشون کاری بود البته موقع نوشتن مبایعه نامه من ندیده بودم وکالتنامشون رو بعد از پرداخت مامل پول ماشین گفتن بیا دفترخانه که به منم وکالت کاریشون رو تفویض کنن من رفتم با وکالت کاری که تفویض شده بود بهم تعویض پلاک کردم و برگه نقل و انتقال گرفتم،ایشون به من گفتن هر وقت بری دفترخانه سند آمادست برو امضا کن اما من ازشون خواستم چون وکالت فروش نداشتن صاحب اصلی سند پشت مبایعه نامه رو امضا کنن و معامله رو تایید کنن تا من امضا کنم (صاحب سند از بستگانشون بود و مطلع بودن وقتی که باهاشون تماس گرفتم)اما چون من موقع تنظیم سند وکالت فروش ازون آقا ندیده بودم امضا نکردم گفتم صاحب اصلی سند بیان معامله رو تایید کنن و واسطه قبول نکرد و گفت اصلا سند به نامت نمیزنم و برو دادگاه شکایت کن نیازی نیست که وکالت فروش یا امضای صاحب سند پشت مبایعه نامه باشه اما من با صاحب سند اصلی صحبت کردم گفتن هر وقت بیان تهران امضا میکنن،من میخواستم ببینم آیا واقعا بدون وکالت فروش و تایید صاحب سند صحیحه که من برم امضا کنم سندم رو؟!و اینکه اگر نیاز به تایید صاحب سند هست چه جمله ای باید ایشون بنویسن پشت مبایعه تامه

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود..
در اینخصوص اصـولا بدون تنفیذ مالک خودرو، در واقع معامله جنابعالی فضولی محسوب شده و از منظر قانونی غیر نافذ تلقی می گردد و اساسا دفتر اسناد رسمی نیز در چنین حالتی بدون داشتن وکالت نامه مذکور، قانوا اجازه ثبت نقل و انتقال سند بنام شما را نخواهد داشت..

با درود مطابق آنچه اختیار اعطا شده است می‌توان اقدام کرد، اگر به فروش اشاره نشده نمی‌توان‌ نسبت‌ به‌ این‌ مورد اقدام کرد.

اگر وکالت فروش نداری دفترخانه درخواست شما را مینی برانتقال سند را قبول نخواهد کرد

با توجه به اجرایی شدن ثبت آنی اسناد امکان اینکه شما و صاحب سند در دو زمان متفاوت سند را امضا کنید وجود ندارد و حتما باید هم زمان در دفتر اسناد رسمی حاضر شوید.
ضمنا در صورتی که ایشان جهت انتقال رسمی در دفتر اسناد رسمی حاضر شوند و سند رسمی را امضا نمایند نیازی به تایید مبایعه نامه ندارید.

بهتر است با مالک اصلی بیع نامه ای تنظیم نمایید و خود ایشتن سند را به شما منتقل کنند. صرف وکالت کاری کفایت نمیکند و وکالت فروش لازم است.

بدون وکالتنامه فروش، دفتر اسناد رسمی اقدام به ثبت سند بنام شما نخواهد کرد.

درود بر شما، بدون وجود وکالتنامه فروش، دفتر اسناد هرگز اقدام به ثبت سند نخواهد کرد.