چطور میتوانم برای قفل زدن درب خانه از پدر خانمم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۲ #38622056

با سلام و احترام

خانم بنده دو ماه قبل منزل را ترک کرده و به خانه پدری رفته و با پا در میونی اطرافیان به منزل برنگشته.
پدر خانم بنده دو روز بعد وقتی که بنده قرار بود سرکار باشم، ساعت ۱۰ صبح به خانه بنده آمد که قفل درب را عوض کند.
اما به دلایلی آن روز سرکار نرفتم و کار اداری داشتم ساعت ۱۰ صبح وقتی خواستم به منزل برگردم سر کوچه دیدم که پدر خانم با یک جعبه ابزار وارد خانه شد فهمیدم که برای تعویض قفل در آمده.
چند دقیقه ای منتظر ماندیم تا در حین کار با او روبرو شویم و بعد با پدرم که همراهم بود وارد خانه شدیم و دوربین گوشی را روشن کردم و از پدر خانمم در حال انجام اینکار فیلم گرفتم ایشان فهمیدند اما خود را زدند به این که متوجه فیلم گرفتن من نشدند (که شاید نتوانم برای دادگاه ارائه کنم)
میخواهم بدانم اولا چطور میتوانم برای قفل زدن درب خانه از پدر خانمم شکایت کنم؟
دوم اینکه فیلم گرفته شده توسط من سندیت دارد و میتوان در دادگاه ارائه داد یا نه؟؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تحت عنوان ممانعت از حق قابل شکایت است و فیلم اماره خوبی برای اثبات ادعای شماست

از ایشان به جرم خسارت به مال
تخریب
اقدام به ورود غیرقانونی
می توانید شکایت کنید
و فیلمی هم که گرفتید می تواند مستند خوبی باشد و در صورتی که به علم قاضی منجر شود کاملا دلیل محسوب می شود

با سلام‌و احترام
از ایشان بابت ممانعت از حق میتوانید شکایت نمایید

میتوانید بدلیل ورود بدون اجازه به منزل دیگری و تعویض قفل درب از ایشان شکایت نمایید .

با سلام عمل ایشان غیر قانونی و ممانعت از حق تلقی
و فیلم هم به عنوان قرینه قابل استناد است.