امکان اجرای حکم خلع ید در شرایط کنونی شیوع کرونا توسط واحد اجرای احکام دادگاه مقدور می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۵ #38596064

پس از گذشت یک سال و نیم از تاریخ تقاضای دادخواست خلع ید بالاخره در تاریخ ۹۹/۷/۲۹ رای دادگاه تجدیدنظر مبنی بر خلع ید علیه متصرف ملک شخصی اینجانب صادر گردیده. از آنجا که بخشنامه اخیر قوه قضائیه مورخ ۹۹/۱/۲۰ به‎ منظور پیشگیری از شیوع کرونا اشعار می دارد: "رسیدگی به پرونده‌ها و اجرای احکام با موضوعات غیر ضروری مانند تخلیه به زمان پس از شرایط اضطراری موکول شود." لذا امکان اجرای حکم خلع ید در شرایط کنونی شیوع کرونا توسط اجرای احکام مقدور می باشد؟ آیا بخشنامه فوق منقضی نگردیده و خلع ید مشمول "موضوعات غیر ضروری" می باشد؟ اگر خیر از چه طریق می توان در صورت امتناع واحد اجرای احکام دادگاه از اجرای حکم خلع ید، سریعا ملک خود را از تصرف غاصبانه خارج کنم؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مصوبه ستاد کرونا در خصوص تخلیه بوده و ارتباطی به خلع ید ندارد لذا می توانید با مراجعه به اجرای احکام درخواست اجرای حکم کنید