روند اجرای احکام مدنی به چه صورت می باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۰ #38497988

با سلام من یه گزارش اصلاحی داشتم که سازش کرده بودیم به ازای پرداخت ودیعه مستاجر مالک همان واحد اپارتمانی باشم که مستاجر در ان سکونت داشت بعد از ان اختلافی با خواهان پیدا کردیم و ایشان بر علیه من یه اجراییه گرفت(در ان زمان مستاجر در ملک سکونت داشت ) و سالها اقدامی روی اجراییه نکرد زمانیکه مستاجر واحد و تخلیه کرد من ودیعه رو به حساب مستاجر واریز کردم اما الان متوجه شدم که اگر خواهان مجدد پیگیر اجراییه بشه من باید مبلغ ودیعه راه یکبار دیگه به حساب خواهان اجراییه هم واریز کنم حالا سوال من اینه ایا در اجرای احکام طرح دعوای تقابل وجود داره یا راهی وجود داره که این اجراییه مختومه بشه چراکه مستاجر هم حاضر نبود بدون دریافت ودیعه واحد تخلیه کنه ممنون میشم راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
می توانید ودیعه را از مساجر به موجب دادخواست جداگانه مطالبه کنید.

با درود
در مرحله اجرا دعوای متقابل یا تقابل به هیچ عنوان مصداق ندارد، جلب ثالث نیز نمی‌شود کرد.
دعاوی طاری شرایط و مهلت زمان مقرر و خاصی دارند دعوای تقابل تا پایان جلسه اول دادرسی ممکن است.

دعوای تقابل در اجرایی احام وجود ندارد دادخواست مطالبه وجه بطرفیت مستاجر بدین

سلام
خیر امکان طرح دعوای متقابل در اجرای احکام وجود ندارد می توانید دادخواست استرداد وجه به طرفیت مستاجر بدهید