نفقه به چه میزان به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۲ #38433685

منو همسرم هر دو مدرک کارشناسی داریم و بازنشسته هستیم. بتنهایی حدود ده میلیون تومان حقوق داریم و حدود ۴میلیون اجاره منزل میگیریم. من همیشه در خرید خونه و مایحتاج بچه ها مشارکت دارم و بابت مخارج خودم شوهرم اصلا پولی به من نمیدهد. من حق دارم پولی از همسرم بصورت ماهیانه بگیرم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دریافت نفقه حق مسلم شما بوده و داشتن درآمد مانع دریافت نفقه نمی باشد . تعیین میزان نفقه بستگی به توافق زوجین داشته و در غیر اینصورت میتوانید از دادگاه تقاضای نفقه بنمایید تا از سوی کارشناس منتخب تعیین نفقه صورت گیرد .

باسلام
تعلق نفقه به زوجه مشروط به این نیست که وی درآمد و تمکن مالی داشته باشد یاخیر.شما میلیاردر هم باشید باز هم همسرتان شرعا و قانونا (در صورت تمکین شما)موظف به پرداخت نفقه است.میزان نفقه هم طبق نظر کارشناس و باتوجه به اموری همچون شان و جایگاه شما در جامعه، موقعیت خانواده، وضعیت افراد هم سطح شما و ...تعیین میشود.عاقبت بخیر باشید.