پلیس فتا پرینت تلگرام را خواهد داد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۶۹۳ #38380339

سلام میخواستم بپرسم ایا پلیس فتا پرینت تلگرام را به شوهر میده؟ اگه فرد بره به پلیس فتا و این کارو ازش بخواد که پرینت تلگرام خانوممو میخوام بهش میده؟ و اینکه برای طلاق بیشتر در چه موردی پسر رو محکوم میکنند؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر بدون دستور قضایی برای اخذ پرینت تلگرام امکان پذیر نخواهد بود

با سلام
پلیس فتا نمی تواند از تلگرام پرینت بگیرد وپرینت فقط از پیامکها می توان گرفت واگر طرف اسکرین شات داشته باشد از تلگرام یا واتسابشاید بتواند در دادگاه اثبات کند

با سلام
خیر پلیس فتا بدون دستور دادسرا اقدام به همچین کاری نخواهد کرد و اینکه درصورت دیلیت اکانت هم چون سرور خارجی هست امکان بازیابی نیست. موارد محکومیت بستگی به عمل ارتکابی دارد

اولا ، اخذ پیرینت پیامهای رد وبدل شده باید به دستور قاضی باشد .ثانیا بدلیل اینکه سرور مرکزی تلگرام در ایران نیست امکان گرفتن پرینت پیامهای تلگرام وجود ندارد. اما اگر پیامها پاک نشده باشند و امکان دسترسی به اکانت شما وجود داشته باشد میتوانند مشاهده نمایند.

درود
علی الاصول پرینت پیام های تلگرام امکان پذیر نیست.

درود
خیر پرینتی به شما نمی دهند صرف نظر از اینکه تلگرام چون سرور در ایران ندارد پرینتی قابل اخذ نمی باشد.

خیر پلیس فتا بدون دستور قضایی نمی‌تواند پرینت دهد ضمنا سرور تلگرام در ایران پشتیبانی نمیشود