بنده باید برای رفع مسدودی حسابم چه کار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۳ #38359655

با عرض سلام و خسته نباشید

(پلیس فتای ... با بنده تماس گرفتن و مشخصات فردی و که در پخش زنده بنده رو حمایت کرده بودن خواستند و بنده یک اسم داشتم که تقدیمشون کردم. طی یک تماس دیگر در فاصله زمانی ۳ ماه مجدد با بنده تماس گرفتند و گفتند مبلغ سرقتی بوده پس میدید یا حساب و مسدود کنیم. بنده گفتم به شاکی بگید تماس بگیره. شاکی با بنده ارتباط برقرار کرد و بنده گفتم دی یا بهمن ماه واست واریز میکنم (چند روز پیش واسشون وایز کردم ). بعد از مدتی حساب بنده مسدود شد و در سامانه ثنا یک شکایت از طرف شاکی مبنی بر کلاهبرداری اینترتی ثبت شد ( ۲۷ مهر سال جاری) که منع تعقیب خورد و قطعی شد. سوال بنده اینجا است که شاکی رفته به همون مرکز پلیس فتا که شاکی شده به همراه فیش واریزی که بنده واسشون ارسال کردم رضایت داده. میخواستم بدونم چرا حساب بنده رفع مسدود نمیشود؟ باید چه کار کرد؟)

متن بالا رو در نظر داشته باشید. بنده تماس گرفتم به پلیس فتا میگه ما مسدود کردیم الان به ما ربطی نداره به شاکی بگو بره دادسرا رضایت بده تا حسابتو باز کنن. دوباره تماس گرفتم میگه شاکی دروغ میگه نیومده رضایت بده پلیس فتا در صورتی که شاکی به بنده گفتن رفتن پلیس فتا فیش واریز و دادن و رضایت دادن. مامور پلیس فتا حاضر نیست حتی شماره پیگیری پول واریز شده رو از من بگیره. میگه به ما مربوط نیست بگو بره دادسرا! در این وضعیت که بنده اصفهان هستم و شاکی مشهد و پلیس فتا من رو این طور اذیت میکنه بنده باید برای رفع مسدودی حسابم چه کار کنم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر شاکی اعلام رضایت کرده ولی چک را به تحویل نداده می توانید با تقدیم دادخواست استرداد لاشه چک چک را اخذ و به شعبه بانک جهت رفع سوء اثر تقدیم کنید.

بایستی برای رفع انسداد حساب به دادسرا مراجعه کنید و پیگیری نمایید که ایا شاکی رضایت داده یا خیر

با سلام
با مراجعه به دادسرا از اعلام رضایت شاکی در دادسرا مطلع و از قاضی درخواست رفع مسدودی نمایید،در غیر اینصورت شاکی میبایست در دادسرا رضایت کتبی خود را تقدیم نماید،پلیس فتا نیز با دستور قاضی اقدام به مسدودی یا رفع مسدودی مینماید.

تنها راه پیگیری موضوع از دادسراست . اگر شاکی در دادسرا اعلام رضایت نکرده باشد حساب شما مسدود خواهد ماند .