این ابلاغ اجراییه برای هر دو برگ اجرت المثل و اجور معوقه ابلاغ حضوری محسوب می شه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۲ #38345686

سلام ابلاغ اجراییه را خواهان با مامور کلانتری جلوی درب منزل خوانده برده ولی از دو تا برگه اجراییه برگه ای که مربوط به اجرات المثل ایام تصرف بود تحویل گرفت و امضا هم کرد ولی برگه اجور معوقه را جلوی مامور خواند و از گرفتن و امضا کردنش امتنا کرد مامور کلانتری داخل برگه نوشت که در تاریخ .. و ساعت ... از گرفتن برگه خودداری کرد
اجراییه مربوط به مبلغ ودیعه ای که موجر به حساب دادگستری ریخته و کل مبلغ به خاطر اجور معوقه و قبض های آب و برق و گاز نداده شده طبق رای شورا متعلق به موجر هستش و از اونجایی که در جلسه حضور نداشت حکم غیابی شد و رای با پست در خانه مستاجر انداخته شد ابلاغ حضوری نشد
برای همین با اصرار موجر ابلاغ اجراییه را تحویل گرفت تا ابلاغ حضوری باشد
سوالم اینه الان این ابلاغ اجراییه برای هر دو برگ اجرت المثل و اجور معوقه ابلاغ حضوری محسوب می شه ؟ بعد از اتمام مهلت موجر بدون ضمانت می تونه کل مبلغ ودیعه که طبق رای شورا متعلق به اونه رو بگیره ؟
ممنون از جوابتون

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابلاغ در هر دو ابلاغ قانونی محسوب شده حتی اگر برگ ابلاغ را نگیرد و امتناع کند ولی در خصوص مبلغ سپرده شده به صندوق چون رای دادگاه غیابی صادر شده امکان واخواهی از حکم ظرف ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ حکم برای مستاجر باقی است منظور از واخواهی اعتراض خوانده به حکم غیابی است