مهریه رو چقدر تعیین میکنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۳ #38345507

سلام با درامد میانگین ماهانه دو میلیون و با توجه به اینکه نه خونه دارم نه ماشین یه دختر بچه هم دارم مهریه رو چقد تعیین میکنن در ضمن نفقه خانمم هم هنوز دارم میدم جدا هم نشدیم

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تعیین اقساط با توجه به درامد شما می باشد

باسلام
در صورت عدم تمکن مالی شما ، و با دادخواست اعسار از سوی شما و شهادت شهود به نفع شما ، دادگاه بر حسب اوضاع و احوال و در آمد شما و نیز میزان مهریه همسرتان،میزان اقساط را تعیین میکند
اگر مهریه همسرتان سکه باشد معمولا از شش ماه یک سکه تا یک سال یک سکه میتواند تعیین نماید هر جند در صورت عدم وسع مالی در پرداخت اقساط میتوانید دوباره تعدیل مهریه نمایید تا اقساط کم گردد .

ممکن است حتی سالانه یک سکه هم حکم صادر شود لیکن اگر مناسب با وضعیت شما نبود می توانید اعتراض کنید و حتی بعد از قطعیت دادخواست تعدیل تقسیط تقدیم کنید

به نظر قاضی بستگی دارد لیکن با توجه به شرایط کنونی، وضعیت بد اقتصادی و افزایش چشمگیر قیمت سکه اصولا هر ۸ الی ۱۰ ماه یک سکه یا بیشتر