آیا برای سه دسته از جرایم زیر و مجازاتشان، سوء پیشینه یا سوء سابقه ثبت می شود یا خیر؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۶ #38303852

سلام.
جرایم رایانه ای، توهین و فحاشی، رابطه نامشروع از طریق تلگرام و اینستاگرام یا فضای مجازی
میخواستم بدانم که برای جرایم رایانه ای حتی اگر مجازاتش حبس باشد و همینطور برای جرایم توهین و فحاشی و همینطور رابطه نامشروع از طریق تلگرام و اینستاگرام یا فضای مجازی سوء پیشینه یا سوء سابقه ثبت می شود یا خیر؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما مرتکب هر جرمی شوید و به دلیل همین جرم محکومیت پیدا کنید دارای سو پیشینه کیفری می گردید.مطابق ماده ۲۵ قانون مجازات عمل می شود و پس از اتمام مجازات جرم ارتکابی بر اساس نوع جرم از حقوق اجتماعی به مدت مشخص شده در قانون محروم می باشد و در اینجا درطی این مدت در سوء پیشینه کیفری شما درج می شود

با سلام
شما مرتکب هر جرمی شوید و به دلیل همین جرم محومیت پیدا کنید دارای سو پیشینه کیفری می گردید لیکن ما دو نوع سوء پیشینه داریم موثر کیفری و غیر موثر کیفری
در نوع اول مطابق ماده ۲۵ قانون مجازات عمل می شود و پس از اتمام مجازات جرم ارتکابی بر اساس نوع جرم از حقوق اجتماعی به مدت مشخص شده در قانون محروم می باشد و در اینجا درطی این مدت در سوء پیشینه کیفری شما درج می شود
اما در نوع دوم تنها ۵ سال در استعلامات درج می شود و بعد از آن شما را فاقد سوءپیشینه معرفی می نمایند

سلام وقت بخیر
با توجه به میزان مجازات در نظر گرفته شده سوء پیشینه قلمداد می شود لذا برای اطلاع دقیق تر به ماده ۲۵ قانون مجازات اسلامی مراجعه نمایید.

اینکه موجب سوء سابقه می‌شود یا خیر بستگی به نوع و میزان مجازاتها دارد.

وقتی متهم‌ بابت اتهامی روانه زندان شود سوء‌سابقه محسوب می گردد مگر اینکه برائت حاصل نماید . و
گفتنی است محکومیت موثر کیفری شامل جرایم محدودی است

باسلام
حبس های بالای ۲سال
شلاق حدی
قصاص عضو،نفی بلد ومجازاتهای سالب حیات دارای سوء پیشینه کیفری هستند.