آیا بنگاهدار و صاحب ملکی که این ساختمان را واسه مطب به من معرفی و اجاره داده اند نباید نسبت به این مشکل پاسخگو باشند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۵ #38286623

با سلام
ملکی را در طبقه همکف ساختمان مسکونی جهت مطب به من اجاره دادن و در قولنامه هم ذکر نمودند جهت اصناف پزشکی ( دائر کردن مطب در ساختمان مسکونی از لحاظ قانونی مشکلی ندارد ) ولی بعد از آماده کردن ساختمان با شکایت دیگر ساکنین شهرداری مانع فعالیت شده است.
آیا بنگاهدار و صاحب ملکی که این ساختمان را واسه مطب به من معرفی و اجاره داده اند نباید نسبت به این مشکل پاسخگو باشند؟
حل این مشکل به عهده چه کسی هست و ضرر و زیان وارد به من را میتونم پیکیری کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اجاره نامه به جهت عدم امکان انتفاع قانونی باطل است و مالک و املاک معاملات به جهت تسبیب ضامن هستند

سلام
به نظر د راین شرایط محل اجاره شده با توجه به توافقات به عمل آمده قابلیت انتفاع و بهره برداری ندارد و لذا یم توانید با ارسال اظهارنامه ضمن اعلام مراتب فسخ تقاضای استرداد ودیعه را نمایید

سلام
باتوجه به اینکه در قرارداد قید استفاده جهت مطب درج گردیده، قادر به فسخ قرارداد میباشید و خسارات وارد شده باید توسط متصدی املاک و صاحب ملک متفقا پرداخت گردد.

سلام
با توجه به ممانعت شهرداری و ساکنین عملا مورد اجاره مسلوب الانتفاع شده لذا شما حق فسخ قرارداد را دارید.