آیا باز هم در مرحله تجدیدنظر جلسه رسیدگی با حضور طرفین برگزار میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۳ #38246687

باسلام و احترام
بنده پس از حدود ۹ ماه توانستم حکم یکسال زندان بابت صدور چک بلامحل ۳۵ میلیونی را برای متهم بگیرمو حالا او درخواست تجدیدنظر کرده. با توجه به اینکه چک از لحاظ شرایط کیفری کامل بوده و نتوانست آنرا حقوقی کند, آیا باز هم در مرحله تجدیدنظر جلسه رسیدگی با حضور طرفین برگزار میشود و یا فقط مدارک و مستندات بررسی میشود و رای بدون استماع طرفین دعوا تایید و یا نقض میگردد؟؟

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رسیدگی در دادگاه تجدیدنظر نظر معمولا غیر حضوری می باشد مگر آنکه موضوع خاصی وجود داشته باشد که قضات تشکیل جلسه را ضروری بدانند .