اگر شکایت کنم میتونم با یک شاهد و قسم به جایی برسم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۱ #38228812

با سلام سوالی که داشتم من یک ساله منزل پدرمم و همسرم به من خیانت می کنند با یک خانم بیوه ای که رفت وامد خانوادگی دارن و همه با هم همسایه هستیم همسرم چون دفعه ی قبل من بهشون شک داشتم و پرینت تماس هاشونو تهیه کردم الان از شماره ی برادرشون که خاموش هست ولی واتساپ داره شب و روز با اون خانم چت میکنن من فقط یک شاهد دارم برای اثبات این موضوع که اونها رو من و شاهدم هر دو با هم دیدیم و این اقا و خانم مدام به منزل هم میرن که همسایه ها همه میدونن طلاق عسر و حرج نقشی داره

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ادله شما باید در دادگاه مورد بررسی قرار گیرد امکان اثبات وجود دارد .

با درود..
در اینخصوص در صورت ثبوت مراتب فوق با دلایل و مدارک و شواهد کافی، موضوع می تواند از موارد عسر و حرج تلقی گردد..

نخیر مطابق آنچه در سئوال آمده عسر و حرج را از ذهن خود بیرون کنید اگر بتوانید موضوع رابطه نامشروع شوهرتو اثبات کنید که خیلی سخته بازهم نمیتواند عسروحرح محسوب شود

بعید است به صرف مطالبی که بیان کرده اید امکان اثبات موضوع رابطه نامشروع و عسر و حرج را داشته باشید .

با درود در صورت اثبات موضوع می‌تواند از موارد ‌‌ عسر و حرج، باشد.

در صورتی که بتوانید با شهود و ادله کافی ثابت کنید از موارد عسر و حرج می باشد‌.

درود
در صورت اثبات ، میتواند از مصادیق عسر و حرج محسوب گردد .