آیا خانمم میتونه اقدام کنه و سند رو شش دانگ بنام خودش بزنه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۱۲ #38172716

سلام، چند سال پیش از طریق یکی از دوستانه برادر زنم ملکی پیش خرید کردیم که سه دانگ خانه بنام من و سه دانگ دیگر بنام خانمم هستش، مبایعنامه در بنگاه املاک داریم. بعد از اینکه خانه تکمیل شد و ساکن شدیم متوجه شدم که خانمم مبایعنامه را داده دست وکیل، متاسفانه کپی برابر اصل مبایعنامه رو ندارم و فقط یه کپی معمولی دارم که زیاد خوانا نیست، با بنگاه املاک تماس گرفتم بابت نسخه سوم که بهم گفت بنگاه رو جمع کردیم و هیچ نسخه سومی نداریم. با هرکسی تونستم ارتباط برقرار کردم ولی همشون توانی کردن و هیچی به من نمیدن و فقط حواله میکنن به شخص دیگری. جهت اطلاع ساختمان ۳۶ واحد داره و متاسفانه سازنده چند واحد رو به چند نفر فروخته و بخاطره همین هنوز سند ندادن تا اون واحدهای چند صاحبی تکلیفشون روشن بشه.
من چیکار باید بکنم تا یه کپی برابر اصل داشته باشم؟
لطفا راهنمایی کنید. ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
دوست عزیز مبایع نامه سند عادی است که دارای یک ارزش است و برابر اصل آن بمعنی داشتن سند رسمی نیست . جنابعالی با شهادت ۲ شاهد میتوانید ادعای خود را اثبات کنید .البته پیشنهاد میکنم که حتما طبق ماده ۱۵۶ قانون ایین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی حتما اظهار نامه ای که دارای مفاد ومعانی حقوقی باشد را به همسرتان تقدیم کنید تا حداقل مستندی کتبی و حقوقی داشته باشید.

با مراجعه به وکیل ، مرجع تقدیم و ارائه داده شده تماس و تقاضا کنید .
در صورت مواجهه با ایراد به شهادت شهود ، بنگا و .. استناد کنید.