برای این که سریع تر ماشین رو‌ توقیف کنم باید دوباره با شماره پلاک‌ جدید که بنام همسرم هست درخواست بدم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۱ #38167694

بایت مهریه از طریق ثبت اسناد حساب های همسرمو‌ بستن ‌و اینکه من درخواست توقیف ماشین دادم اما شماره پلاک قبل از فک پلاک رو دادم و الان برای این که سریع تر ماشین رو‌ توقیف کنم باید دوباره با شماره پلاک‌ جدید که بنام همسرم هست درخواست بدم یا راه بهتری هست؟ و ضمن اینکه همسرم منو تهدید میکنه که اگر ماشین رو توقیف کنی فلان و بهمان میکنم
ممنون میشم بهم پاسخگو باشین سپاس

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است از همان اول با ارائه کد ملی همسرتان استعلام شناسایی و توقیف هر پلاکی که به نام همسرتان است را درخواست نمایید تا هر پلاکی که بنام ایشان است مشخص و توقیف شود زیرا ممکن قبل از توقیف خودرو منتقل شود و یا خودروهای دیگری بنام ایشان باشد که شما اطلاع ندارید .

درود بر شما، بایستی پلاک جدید را اعلام کنید. درخصوص تهدید نیز چنانچه مستندات و شواهدی دارید میتوانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی علیه ایشان اقدام به شکایت نمایید.

پلیس براساس پلاک خودروی اعلامی اقدام به توقیف مینماید پس اعلام پلاک جدیدلازم است.
تهدید هرشخص به هرنوع جرم میباشد .میتوانید اقدام به شکایت نمایید.

همانطور که خودت گفتی با پلاک جدید اقدام کن

باید پلاک جدید اعلام شود.

سلام و درود، شما باید با پلاک جدید اقدام کنید و در صورت تهدید نیز شکایت نمایید.

شما باید پلاکی که به نام همسرتان هست را اعلام نمایید