آیا خواهرم میتواند هم مهریه را طلب کند و هم پسرش را بگیرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۴۱ #38155518

سلام و وقت به خیر ببخشید شوهر خواهر من قبل از ازدواج با خواهرم از یک خانم دیگر صاحب دختر شده که الان در منزل مادر شوهر خواهرم زندگی میکند و پس از ازدواج خواهرم متوجه شدیم که شوهر خواهرم معتاد است و هنوزم با خانم قبلی در ارتباط است و اکثرا ۱۵ روز با پسر ۸ ساله خواهرم به منزل مادر شوهر خواهرم میروند و تمامی همسایه ها میدانند که شوهر خواهرم دست بزن دارد و عدم تمکین میکند و توانایی نگهداری بچه اش را ندارد چون اگر داشت که دختر همسر قبلیش را به مادرش نمیسپارد مهریه خواهرم ۶۰ سکه بوده

مشاوره حقوقی مهریه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه خواهرتان ربطی به فرزند ندارد وهمواره قابل مطالبه است

مهریه در هر حال قابل مطالبه است حضانت طفل تا هفت سال با مادر است و بعد از ۷ سال تا سن بلوغ با پدر است در صورت اثبات عدم صلاحیت پدر حضانت با مادر است

باسلام
مهریه درهرصورت قابل مطالبه می باشدودرخصوص حضانت باتوجه به شرایط زوج واثبات عدم صلاحیت میتوانیدحضانت فرزندتان را نیز بگیرید

با سلام با اثبات ادعایتان می توانید تقاضای سلب حضانت پدر را از دادگاه بخواهید . موضوع مهریه صرفا با توافق زوجین تغییر می کند وگرنه همیشه ثابت است .

مهریه جزو حقوق زوجه هست و ربطی ب حضانت فرزند ندارد ب محض وقوع عقد نکاح زن مالک مهریه هست و میتواند هروقت خواست آنرا مطالبه کند در ضمن حضانت فرزند پسر نیز تا ۱۵ سالگی با پدر هست و اگر مادر خواهان سلب حضانت است باید مدارک و دلایل کافی برای عدم صلاحیت پدر در نگهداری فرزند ارائه دهد

مهریه امری علی حده از حضانت فرزند است با توجه به سن بالای هفت سال صرفا از طریق اثبات عدم صلاحیت پدر خواهرتان می تواند حضانت را بر عهده بگیرد

سلام مهریه ارتباطی به حضانت ندارد و خواهر شما میتواند مطالبه مهریه نماید و در خصوص حضانت نیز اگر صلاحیت پدرش را به موجب حکم دادگاه سلب کند این امر امکانپذیر است.