آیا بعد از حکم قطعی اعسار مهریه، زوجه باید دوباره درخواست اجراییه کند یا نه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۰ #37951466

باسلام
زوجه یکبار پس از حکم قطعی مهریه درخواست اجراییه کرده و من دادخواست اعسار دادم. الان حکم قطعی اعسار آمده، آیا زوجه دوباره باید دادخواست اجرائیه کند؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر نیازی ب صدور اجراییه جدید نیست حکم تقسیط را ب اجرای احکام تحویل دهید تا بر مبنای آن نحوه پرداخت محاسبه گردد

با درود صدور اجرائیه مجدد نیاز نیست، لیکن مجدد اجرا به زوج ابلاغ می‌کند که در راستای پیش پرداخت یا اقساط تعیین‌ی در اعسار اقدام نماید وگرنه در سررسید امکان جلب محکوم علیه در صورت عدم پرداخت اقساط وجود دارد

نخیر .
صدور اجرائیه مجدد لازم نیست

درود بر شما، در اینصورت نیازی به درخواست مجدد نیست، پس از تعیین تکلیف ادعای اعسار، اقدامات مقتضی به عمل خواهد آمد.

نیازی به اجراییه مجدد نیست . باتوجه به حکم اعسار اقساط را بپردازید درصورت عدم پرداخت در اجرا پیگیری می شود

درود
خیر اجراییه مجدد لازم نیست.

باید رای اعسار را به اجرا ببرید