با اقدام دادستان تخریب صورت گرفت حدود سی ملک، حالا چه اقدامی باید انجام دهیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۳ #37931836

با سلام
بنده زمینی در سال ۹۰ به عنوان سهم الارث فروشنده و تایید شورای روستا و ارائه حکم دادگاه تجدید نظر استان مبنی بر عدم احراز تصرف عدوانی توسط فروشنده به طرفیت منابع طبیعی خریدم، بعد دیوار کشی و ساخت ساختمان دو طبقه انجام شد، دوباره منابع طبیعی در سال ۹۳ شکایت حقوقی مطرح کرد و در سال ۹۶ قطعی شد و پارسال با اقدام دادستان تخریب صورت گرفت حدود سی ملک، حالا به نظر شما چه اقدامی باید انجام دهیم؟ ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
در خصوص رای صادره اعتراض دهید
اگر به نفع شما صادر شود که موفقیت شما را میرساند
در غیر ایصنورت علیه فروشنده دادخواست ابطال معامله طرج نمایید

سلام
شما توضیح نداده اید که حکم دادگاه حقوقی چه چیزی بوده است ولی ظاهرا به خلع ید محکوم شده اید در این صورت ظاهر ملک مذکور جزو اراضی ملی است و شما دو راه دارید
اول اینکه ملی بودن ملک اعتراض کنید تا دادگاه رسیدگی و بررسی کند و مشخص شود ملک ملی است یا مستثنیات اگر حکم بر مستثنیات بودن دادند شما مالک آن هستید و نگرانی ندارد اما اگر گفتند ملی است می‌توانید علیه فروشنده در ابطال معامله به لحاظ اینکه ملک ملی بوده و متعلق به دولت است اقامه کنید
راه دوم این است که بدون اعتراض به ملی بودن همین الان علیه فروشنده دعوی ابطال معامله به لحاظ این که ملی و متعلق به دولت است اقامه کنید