آیا باید برم به شهر انها شکایت کنم یا از طریق شورای شهر خودم امکان پیگیری وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۴ #37931454

بنده یه تصادف شدید جاده ای خسارت خودرو در یک استان دیگر با راننده استان ثالثی داشتم علارغم استفاده از بیمه فقط یه سوم خسارت بدست رسیده بنده با داشتن تامین دلیل در شهر خودم شکایت کردم اما بعد از دو ماهی برام اس امده که بدلیل عدم صلاحیت پرونده مختومه است. گفتن پرونده را میفرستند به شهر راننده مقصر ولی ۱۸ ماه هیچ خبری نیست ایا باید برم به شهر انها شکایت کنم یا از طریق شورای شهر خودم امکان پیگیری وجود دارد در صورت شکایت مجدد ایا باز هم از من هزینه دادرسی میگیرند؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید در شهر محل اقامت خوانده(راننده مقصر)طرح دعوا کنید و دادخواست را با توجه به میزان خسارت به دادگاه یا شورای حل اختلاف همان شهر تقدیم کنید

باسلام، دادخواستدبابت مطالبه خسارت باید در محل اقامت خوانده مطرح گردد، توصیه میشود از شورایی که دادخواست را در انجا مطرح کرده اید پیگیر شوید تا مطلع شوید به کدام شهر و شورا ارجاع داده شده است

سلام اگر شکایت جرحی باشد در شهر محل تصادف رسیدگی می شود ولی تصادف خسارتی باید در محل اقامت خوانده دادخواست بدهید ..از همان جایی که پرونده اول را مطرح نمودید پیگیری کنید تا مشخص شود پرونده به کجا ارسال شده و از طریق دفتر کل دادگستری پیگیری نمایید به هر حال اگر بخواهید دادخواست مجدد بدهید باید هزینه پرداخت نمایید