تکلیف سند خونه چی میشه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۹۲ #37891127

سلام
پدر من سه سال پیش اب زمین به مبلغ پانزده میلیون خریداری کرده پارسال پنج میلیون ان را دستی داده و رسید نداره امسال احضاریه امده که ده میلیون بدهکار هستن و بازداشت کردن سند بردیم و داخل سند نوشته بازداشت به خاطر ۲۵ میلیون بوده الان تکلیف سند خونه چی میشه چرا نوشته ۲۵میلیون

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از صدور ذای قطعی سند وثیقه آزاد خواهد شد

با سلام
بعد از مختومه شدن پرونده ،نسبت به رفع بازداشت سند اقدام نمایید.معمولا قرار وثیقه توسط مقام قضایی، متناسب با جرم صورت گرفته صادر میشود.

تا پایان رسیدگی نهایی سند در بازداشت می ماند

با سلام
بعد از مختومه شدن پرونده ،نسبت به رفع بازداشت سند اقدام نمایید.

کارشناس برای اینکه حق الزحمه کارشناسی کمتری پرداخت نمایید قیمت وثیقه را فقط مقداری بیشتر از اصل طلب ارزیابی نموده است.برای ۵میلیون تومان دستی میتوانید با معرفی شهود ثابت نمایید. ودرپایان رسیدگی و صدور رای وجلب رضایت شاکی،سند وثیقه آزاد خواهد شد.

باحضور پدر شما در جلسات دادرسی و صدور حکم نهایی سند از قید وثیقه آزاد می شود

اگر حکم نهایی صادر شده می توانید برای ازادی سند اقدام کنید