اگر ابلاغیه به دستم نرسد، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴,۱۵۲ #37888186

سلام
چهل روز پیش زوجه از طریق دفتر ازدواج درخواست مهریه کرده اند. هنوز احضاریه و ابلاغی به درب منزل بنده نیامده است.
تا کی باید صبر کنم؟
آیا لازم است کاری انجام دهم؟
اگر ابلاغیه بیاید و من نباشم چه میشود؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در سامانه ثنا ثبت نام کنید تا هر گونه اقدام حقوقی همسرتان به شما ابلاغ شود
اگر از طریق اجرای ثبت اقدام کرده باشند ابلاغیه از دفترخانه و اجرای ثبت برای شما ارسال می شود. به دفترخانه محل عقد مراجعه و جویا شوید

سلام
چنانچه در سامانه ثنا ثبت نام کرده اید قطعا ابلاغیه برای شما پیامک میشود در غیراینصورت اگر ابلاغیه به شما نرسد رای غیابی صادر میشود

اگرزوجه اقدام کرده باشد . الان پرونده شما دراجرای ثبت هست .

در صورت عدم ثبت نام ثنا با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی ثبت نام کنید و به اجرای ثبت مراجعه کنید تا از اقدامات انجام شده اطلاع یابید.

بهتر است در سامانه ثنا ثبت نام نمایید تا ابلاغ الکترونیک برایتان ارسال شود

سلام
دادخواست مطالبه مهریه زوجه به ثبت برسد
به شماره تلفن همراه، شما پیامک و یا به صورت الکترونیکی
سامانه ثنا ثبت نام کرده باشید به شما اطلاع داده خواهد شد

الان ابلاغیه بصورت پیامکی میاد و اگه پیامکی در اینمورد بیاد به منزله ابلاغیه است