حکم برائت قاضى و اعتراض کالای قاچاق به چه معناست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۵۶۸ #37886

سلام من دردادکاه بدوى تعزیرات حکومتى توسط کالاى که ازم کرفته بودن حکم براءت خوردم وحالا کالاى قاجاق اعتراض زده به راى دادکاه وبرونده من رفته دادکاه تجدید نظر البته من مجوزداشتم که براءت شدم خواهشا بفرمایید که نتیجت جه میشود

مشاوره حقوقی دادسرا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نتیجه را نمیتوان پیش بینی کرد باید مدارک پرونده را بررسی کنیم

متاسفانه امکان پیش بینی نتیجه به این شکل و کلی وجود ندارد

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه مربوطه

با سلام
علت برایت شما در رای صادره بسیار حائز اهمیت می باشد. چنانچه شما بر اساس ارائه اسناد مثبته گمرکی تبرئه شده باشید شعبه تجدیدنظر سازمان تعزیرات حکومتی رای را تایید خواهد نمود. و چنانچه به علت ایرانی بودن کالا تبرئه شده باشید و سازمان صنعت معدن و تجارت بر نظریه خود تاکید داشته باشد رای صادره نقض نخواهد شد

در صورتیکه کالای قاچاق نتواند مدارکی دال بر عدم جواز شما ارائه بدهد شما تبرئه خواهید شد.لذا نگران نباشید.

موید باشید