میخوام مهرمو بگیرم، چیکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۶ #37885788

سلام و عرض ادب در صورتی که خانوم طلب مهریشو کنه در صورتی که زندگیم کنه ایا امکانش هست و اگه نیست اگه مرد قبول نکنه که مهریه خانومو بده و زندگی هم بکنه چی میشه و سوال بعدی این که مهریه رو بگیری در حین زندگی بازم یه پیش پرداخت باید پرداخت کنه همسرم یا اون فقط در صورتی که جدا بشی و بعد یه پیش پرداخت و قسطی میکنن ممنونم

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به اینکه خواسته شما مهریه می باشدمطابق ایین نامه شناسایی وتوقیف اموال مدیونین در ابتدای امر باید از طریق مراجعه به دفتر خانه منعقد کننده عقد تقاضای صدور اجرایی نمایید و پرونده اجرایی در اداره ثبت تشکیل ومبادرت به معرفی وتوقیف اموال زوج نمایید وبعد از گذشت دو تا شش ماه در صورتیکه مالی جهت توقیف معرفی نگردد با اخذ صدور گواهی انصراف از اداره ثبت میتوانید از طریق تقدیم دادخواست حقوقی اقدام به مطالبه مهریه نمایید

با سلام
زوجه ۲راه برای وصول مهریه دارد یکی از طریق اداره ثبت و دیگری از طریق دادگاه،و اگر زوج تقاضای اعسار دهد مهریه بصورت اقساط با توجه به درآمد دریافت میشود

با سلام
زوجه میتواند در هر حال اقدام به مطالبه مهریه نماید چه به هنگام اختلاف و طلاق و چه حین زندگی مشترک .
شما میتوانید از طریق اجرای ثبت یا خود دادگاه اقدام نمایید و در صورت داشتن اموال زوج ، توقیف و در صورت عدم تمکن مالی و دادخواست اعسار از سوی زوج ، بصورت اقساطی به شما پرداخت خواهد شد .
موفق باشید

سلام
۲ راه حل دارید یکی اداره ثبت اسناد و یکی از طریق مراجع قضایی