اسناد و مدارک مورد توجه قرار نداده شده؛ منو محکوم به پرداخت نفقه کرده؛ چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۵۴ #37858729

سلام. خسته نباشید.
متاسفانه همسر بنده از بابت عدم پرداخت نفقه از من شکایت کرده.
این شکایت به دو شکل بوده. یکی به شکل کیفری و از شعبه دادستانی بود و ما رو صدا کردن و من اسناد و مدارک و پرینت حساب ها و فاکتور های خرید رو نشون دادم و قرار منع تعقیب صادر شد و شکایت رد شد. ولی اون یکی شکایت حقوقی بود که تو شورا مورد بررسی قرار داده و بدون اینکه ما رو صدا کنه و یا اسناد و مدارک مورد توجه قرار بده منو محکوم به پرداخت نفقه کرده!! میخواستم ببینم این چطور ممکنه!! آیا رای دادستانی از شورا بالاتر نیست؟؟ چکار میشه کرد؟؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
امور حقوقی ارتباطی به کیفری ندارد. اگر رای غیابی است در مهلت مقرر واخواهی کنید.

سلام.

برای ترک انفاق مجازات تعیین شده و بنظر میرسه علت صدور قرارمنع تعقیب در دادسرا عدم احراز سو نیت در ترک انفاق بود
ولی شورا به بررسی پرداخت نفقه می پردازد و درصورت عدم پرداخت محکوم به آن خواهید شد.

نسبت به رای غیابی امکان تقاضای واخواهی وجود دارد .با مدارکی که در دست دارید مانند فیش پرداختی تقاضای خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم نمایید.

درود
شکایت ترک انفاق با دادخواست مطالبه نفقه متفاوت است . در صورتیکه نشوز زوجه در دادگاه اثبات نگردد مادامیکه زوجیت ادامه دارد مستحق نفقه خواهد بود . و اگر محکوم به پرداخت نفقه معوقه شده اید و مدارکی جهت پرداخت دارید به دادگاه ارائه دهید .

اگر رای غیابی صادر شده می توانید با مدارکی که دارید واخواهی نمایید

با سلام و ادب
با استناد به واریزی ها و رای صادره در شکایت کیفری در مرحله واخواهی از خود دفاع کنید.

حتما کارشناس مبلغ نفقه را تعین نموده اند. اگر واقعا از جلسه رسیدگی بی اطلاع بوده اید ، حق اعتراض دارید. رد شدن شکایت ترک انفاق مانع مطالبه نفقه از طریق حقوقی نیست