آیا پزشک قانونی می‌تواند تشخیص دهد که رابطه انجام شده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۰ #37777916

سلام. درصورتی که عمل دخل انجام شده باشد و به پرده بکارت آسیب وارد نشده ( تشخیص دکتر زنان که پرده ارتجاعی بوده و پارگی صورت نگرفته، رابطه ۲ سال قبل انجام شده

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد ازگذشت این مدت وبااین وصف که شما گفتید دشواراست

خیر تشخیص رابطه بعد از گذشت مدت دو سال امکانپذیر نیست

با توجه ب گذشت مدت طولانی از رابطه و باتوجه ب توضیحتون تشخیص توسط پزشکی قانونی غیرممکن هست

ملاک باکره بودن دخول است اگر دخول صورت گرفته باشد تمام احکام دخول از جمله مستقر شدن کل مهریه و سقوط حق حبس مهریه بار می شود سالم بودن پرده ملاک نیست پزشکی قانونی به سهولت دخول را تشخیص خواهد داد. فراخ بود واژن از مهمترین نشانه های دخول می باشد.

باسلام درصورتی که به پرده بکارت آسیبی نرسیده باشد و باگذشت مدت زمان زیاد قابل تشخیص نخواهد بود.

سلام
با توجه به گذشت مدت زیاد پزشکی قانونی نمی تواند تشخیص دهد.