چهار ماه حبس تعزیری من برای حمل مشروب به ارزش ۵۰۰ هزار تومان تبدیل میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۰ #37776627

میخواستم بدونم اگر ۴ ماه حبس تعزیری بنده ۱/۴ آن در اثر تسلیم به رای تخفیف داده بشود و تبدیل شود به سه ماه آن ۳ماه را میشه خرید؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید تقاضای تبدیل مجازات به جزای نقدی را درخواست کنید

با توجه به قطعیت رای صادره و اعمال یک بار تخفیف توسط قاضی امکان تغییر در حکم وجود ندارد . تنها در صورت معرفی خود برای اجرای حکم و طی نیمی از مدت حبس امکان درخواست آزادی مشروط را خواهید داشت .

با سلام..
در قانونی اجرتی احکام کیفری چیزی به عنوان خرید حبس کیفری لحاظ نگردیده است..
شما قبل از قطعیت حکم می توانستید بدرخواست تجدیدنظر از دادگاه تجدیدنظر استان درخواست تعلیق اجرای مجازات و یا تبدیل ان به جزای نقدی را بخواهید..
ولی در حال حاضر بنظر می رسد با تقاضای تسلیم به حکم و تخفیف اعمالی کسر یک چهارم از میزان محکومیتتان، اقدام خاص دیگری برایتان متصور نمی باشد..
موفق باشید..

باسلام بله شماباید درخواست تخفیف نمائید تبدیل به جزای نقدی امکان پذیر میباشد درصورتی که سابقه کیفری نداشته باشید