با علم به اینکه قرارداد من با وی حدودا دو ماه اعتبار دارد چطور میتوانم پول خود را از وی پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۹ #37753826

سلام بنده یک واحد آپارتمان تهران از شخصی به صورت هم خانه ای اجاره کردم با این شرط از طرف وی که مقداری جنس به صورت امانت در صورت نبود وی به بنده سپرده شود و طبق اجاره نامه ای دستی قرار شد مبلغی بصورت رهن و اجاره به وی پرداخت کنم پس از مدت چند ماه وی یکی از دوستانش را به خانه آورد و از صحبت هایشان متوجه شدم که بار آنها قاچاق است و او دوست خود را نیز بعنوان نفر سوم به آن خانه آورد بنده به این قضیه معترض شده و خواستار باز پس گیری مبلغ رهن خود شدم که وی هر بار با بهانه های مختلف ازینکار خودداری و مدت زیادی است که کلید خانه را نیز عوض کرده است

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام جهت ارائه مشاوره حقوقی لازم است بفرمائید دقیقا سررسید قرارداد اجاره شما چ زمانی است؟ آیا در حوزه توافق شما حضور فرد دیگری بعنوان هم خانه وجود داشته است یا خیر؟