چطور ثابت کنم که قفل درب خانه را عوض نکردم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۳ #37746737

سلام خسته نباشید
من و همسرم مدتی است دچار اختلافات خانوادگی شدیم و ایشون چند باری بدون اجازه من از خانه خارج شدند. آخرین بار نیز از منزل خارج شدند و من هم منزل نبودم. ظاهرا تو همین فاصله که من منزل نبودم و ایشون هم بیرون از خونه بودن، از طریق پلیس ۱۱۰ صورتجلسه کرده که من قفل درب خانه را عوض کردم و نمیتونه وارد خونه بشه تا بتونه بر علیه من اقدام کنه. اما واقعیت اینه که من قفل درب و عوض نکردم و خانومم کلید در خونه را داشت. خب پلیس ۱۱۰ هم که صورتجلسه میکنه اطلاع دقیق نداره و اظهارات ایشونو صورتجلسه میکنه.
من چطور ثابت کنم که قفل درب و عوض نکردم و ایشون به دروغ این صورتجلسه را تنظیم کرده؟
با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما بایستی ادعای همسرتان را کذب و رد نمایید و تقاضای تمکین همسرتان را در دادگاه اعلام نمایید .

شما میتوانید با رد ادعای همسرتان کلید منزل را در مراجع قانونی تحویل وی داده و تقاضای صورتجلسه بنمائید .

با سلام و احترام
شما تکلیفی در اثبات این عمل ندارید
بلکه شخصی که مدعی است باید وقوع یک عمل را اثبات کند
در مراحل بازجویی و دادگاه انکار کنید