احضاریه دادگاه مبنی بر ابطال سند برای ما آمده؛ باید چکار کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۴ #37711155

خانه ای خریداری کرده ام که سند شش دانگ داشته و در قسمت توضیحات آن هم هیچ توضیحی مبنی بر اینکه در قباله کسی باشد وجود نداشته...الان خانمی ادعا میکند که این خانه در قباله من بوده و احضاریه دادگاه مبنی بر ابطال سند برای ما آمده... این یعنی چه؟ و ما باید چکار کنیم؟

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در قباله بودن میتواند مستند به سند عادی و یا رسمی باشد که هریک شرائط و نتیجه خاص خود را دارد . با توجه به اهمیت و فنی بودن موضوع توصیه میشود حتما از یک وکیل مبرز حقوقی برای دفاع در دادگاه استفاده نمائید .