وکالت بلاعزل طلاق، عدم تمکین زوجه و امکان ضم وکیل

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۵ #37702209

با عرض سلام و ادب و احترام، بنده به خانمم وکالت بلاعزل طلاق داده‌ام و ایشان از آن تاریخ به بعد تمکین نمی‌کنند و بدون اجازه بنده از خانه خارج می‌شود و حتی شب هم به خانه باز نمی‌گردد. حتی گاهی بعد از سه، چهار شب باز می‌گردد. وقتی من اعراض می‌کنم سریع می‌گویند که طلاق می‌گیرم. آیا بنده حقی برای عزل وکالت دارم یا خیر؟ اگر خیر، می‌توانم وکیل دیگری به وکالت در نظر بگیرم که نیاز به حضور دو وکیل برای طلاق باشد؟ ممنونم.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابطال وکالت بلاعزل امکان پذیر نمی باشد. ضم وکیل نیز در صورت پیشبینی این اختیار برای شما در وکالتنامه است. می توانید دعوی الزام به تمکین به طرفیت ایشان اقامه کنید.

با سلام
اگه در وکالتنامه حق عزل وکیل داشته باشین میتونین عزلش کنین
در غیر اینصورت دادخواست تمکین بدهید

با سلام
دادخواست الزام به تمکین دهید

با سلام
خیر چون وکالت بلاعزل به ایشان اعطا نموده اید امکان پذیر نمی باشد. ضم وکیل نیز به این بستگی دارد که آیا به موجب وکالتنامه این اختیار برایتان پیش بینی شده است یا خیر. همچنین می توانید دادخواست الزام به تمکین به طرفیت ایشان تقدیم دادگاه کنید.

با سلام خیر نمیتوانید وکالت را عزل نمایید.

سلام اگر وکالت بلاعزل باشد امکان ابطال وکالتنامه راندارید.

با درود
در صورتی که وکالت به صورت بلا عزل باشد امکان باطل کردن چنین وکالت نامه ای وجود ندارد ، می توانید الزام به تمکین تقدیم کنید و در صورت اثبات به ایشان نفقه ای تعلق نمی گیرد .